PDA

View Full Version : Pheonix and T-rex


HDHeli
12-23-2006, 10:44 AM
Ive been trying to open the T-rex files, but they are phx file, can someone tell me what extractor to use to open the files?

Pinecone
12-23-2006, 11:24 AM
Have you upgraded to 1.02?

If so there is a choice on the menu to update and that will bring up a window where you point to files to be added.

HDHeli
12-23-2006, 04:21 PM
Just figured it out, have both T-rex 600 - 450 thanks!! HDHeli!!

Pinecone
12-24-2006, 08:52 AM
Of course, now you get to do it all over again, because 1.03 is out and you need to replace the Trex models.

HDHeli
12-24-2006, 11:32 AM
Yeah, thats what I was thinking! Well it will be easyer this time ,I know what the heck to do now! Sometimes it is so easy its over looked! Thanks again.

daveapplemotors
08-01-2011, 10:03 AM
Does Phoenix have Trex 250 ?
Can stock models be modified - battery, motor, blades, etc?
Do I need something to adapt my DX6i ?

thanks,
Dave

airbound
08-03-2011, 11:40 AM
YES PHOENIX HAS TRES 250--AND CAN BE CUSTOMIZED---WHEN YOU PURCHASE PHOENIX IT WILL COME WITH USB CORD THAT PLUGS IN THE BOTTOM OF DX61--HAVE FUN