PDA

View Full Version : T-rex 600 for AFPD?


mpastora
01-28-2007, 01:21 PM
Do someone know if there is a T-rex 600 for the AFPD, if there is, could you get me the link plz!

Aero3dpat
03-12-2007, 11:23 AM
Hello mpastora,
Yes there is. I just finished one the other day. It's up and running on rc-sim.de and ipacs-sim.com/phpbb/
Enjoy,
Patrick

Aero3dpat
03-12-2007, 11:29 AM
Note: If your not up to version 1.9.7.11 open the Trex600's .TMD file in wordpad and change version from 1.9.0 to 1.8.0 and save.
Done! go fly :glasses2:


// aerofly professional --------------------------------------------------------
//
// file: trex-600.tmd
// version: 1.9.0 change to 1.8.0
//
// type: 19
// lock: 0
//
// -----------------------------------------------------------------------------

JesusFreak
03-12-2007, 12:14 PM
Hey Patrick:

I uploaded your file over on the 600 forum.

http://www.helifreak.com/viewtopic.php?t=33221

Thanks again. Looks great!

Lee