HeliFreak

HeliFreak (http://www.helifreak.com/index.php)
-   Flight Stabilization (http://www.helifreak.com/forumdisplay.php?f=180)
-   -   HOW TO ! HK450, Turnigy 9X, and Flymentor (http://www.helifreak.com/showthread.php?t=338694)

cruzroy 09-10-2011 07:08 PM

HOW TO ! HK450, Turnigy 9X, and Flymentor
 
Hey Guys i did my install vids. there are 6 videos, WOW, they are now downloading to youtube as we speak, i will update as they finish, i would like the 2 Flymentor Gods to check what i did and how, and ill be waiting for all opinions and ideas if i have to change something, my idea was to make it like a FLYMENTOR FOR DUMMIES, (NOOBS), LOL, its a install from a noobs (ME!) perspective...i hope it will help someone, i got mine to work, but i still have to fine tune it. thanks to all for all the help

Part 1
]

cruzroy 09-10-2011 07:11 PM

PART 2
 
PART 2

]

cruzroy 09-10-2011 09:11 PM

PART 3
 
]

cruzroy 09-10-2011 11:18 PM

PART 4
 
]

cruzroy 09-11-2011 07:39 AM

PART 5
 
]

cruzroy 09-11-2011 07:42 AM

PART 6
 
]

DudeInMyrtleBeach 09-11-2011 10:04 AM

THANK YOU!

This is going to help me *immensely* with my FM build on my HK-450.

Hopefully, I'll have it done by next weekend.

cruzroy 09-12-2011 09:40 PM

any opinions??
 
how did i do.....just need to know if i need to chang anything

Pantone 186C 09-13-2011 07:09 AM

Flymentor how to videos
 
:thumbup:
Quote:

Originally Posted by cruzroy (Post 3240150)
how did i do.....just need to know if i need to chang anything

A very well produced set of videos which I and many more will find as a useful guide and aide memoir.

Well done.

tcb2185 09-14-2011 11:00 PM

Nice Movies. Im Really Thinking about geting this setup. Will i stell need to run a gyro if i use the 3axis? or can i get away with running the 3axis alone with out my current gyro?

cruzroy 09-15-2011 07:27 AM

no the kds has a gyro and 3 axis gyro, i just felt more comfortable to use my gp750, but it has it on gyro for rudder, i just left it disconnected

salisburyflyer 09-22-2011 12:11 PM

are these a clone of a helicommand

Ivor Hill 09-22-2011 03:50 PM

Yes they are.

cruzroy 09-29-2011 08:57 AM

i think the helicommands are easy to set up....yes?/??

Ivor Hill 09-29-2011 09:38 AM

About the same as FM. Easier if you correctly go through the learning process and it works out.

cruzroy 10-04-2011 09:19 PM

ill stick to the FM right know, i just wish it would work with my raptor 30

TeeJayShelton 10-06-2011 10:41 PM

hey cruz you know co-pilot one will work on a rappy and it is the same cost as FM

cruzroy 10-08-2011 07:48 AM

yeah i quess i got to find one
 
i kinda like the security for know, that i cant start speeding up flight with a backup, gives me more confidence...

salisburyflyer 10-24-2011 03:39 PM

thanks cruzroy
 
these hands-on videos are great :clap

cruzroy 11-01-2011 04:16 PM

thanks for all the support


All times are GMT -5. The time now is 03:22 AM.

Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com