Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Airtronics Radios


Airtronics Radios Airtronics Radios Support


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2011, 02:41 PM   #1
iceman320
Registered Users
 

Join Date: Aug 2009
Location: utah
Default rds 8000 rx's

are any of the rds 8000 rx's 2s lipo compatible? and if not will they ever be?
iceman320 is offline        Reply With Quote
Old 07-31-2011, 05:35 PM   #2
chargh
Registered Users
 

Join Date: Jan 2010
Location: Colorado
Default

The 92824 (8 ch) manual states "Caution Standard Voltage is 4.8 to 6.0V" so probably not.
__________________
Trex 450 SP V2, Trex 600 ESP
AMA 943862
This is what happens when I fly!
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
chargh is offline        Reply With Quote
Old 07-31-2011, 09:27 PM   #3
iceman320
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Aug 2009
Location: utah
Default

well that sucks thanks any way.
iceman320 is offline        Reply With Quote
Old 07-31-2011, 09:47 PM   #4
JustPlaneChris
Registered Users
 
Posts: 5,162
 
My HF Map location
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Default

I run mine on a 2s A123, which is allowed according to the manual. 2s lipo is just too much voltage.
__________________
-Chris
JustPlaneChris is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Airtronics Radios


Airtronics Radios Airtronics Radios Support

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com