Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Flight Stabilization


Flight Stabilization Flight Stabilization


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-19-2012, 12:34 PM   #1
mccannata
Registered Users
 

Join Date: Jun 2006
Location: chicago area
Default Flybarless

How can I set up my Flymentor unit to control a flybarless 450 heli
mccannata is offline        Reply With Quote
Old 01-19-2012, 02:13 PM   #2
Slyster
Registered Users
 
Posts: 39,316
 
My HF Map location
Join Date: May 2008
Location: Maplewood, MN
Default

http://www.helifreak.com/forumdisplay.php?f=180

See the sticky in that forum
__________________
"It's not just a hobby... it's a lifestyle" - Pete
Goblin 500 + 700 / Blade 130x + MCPX BL / SK540 / Jives / DX8 / Quantum / RJX / 4010Duo
Slyster is online now        Reply With Quote
Old 01-23-2012, 06:35 AM   #3
mccannata
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jun 2006
Location: chicago area
Default Flymentor flybarless setup

Does anyone know if the Flymentor unit can ce used for flybarless? If so what is the setup?
mccannata is offline        Reply With Quote
Old 01-23-2012, 09:29 AM   #4
butterfingers
Registered Users
 
My HF Map location
Join Date: Mar 2010
Location: Burlington, VT, USA
Default

The docs say not, but I have read that pol have done it. Why not try one of those less expensive fbl units?

Hobby king has one for about $50...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...System%5F.html


Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Tapatalk
butterfingers is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Flight Stabilization


Flight Stabilization Flight Stabilization

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com