Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Other R/C Flight Simulators


Other R/C Flight Simulators Other R/C Flight Simulators


Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2012, 01:14 PM   #1
SamCassidy
Registered Users
 
Posts: 1,588
 
My HF Map location
Join Date: Jan 2012
Location: Eastern North Carolina
Arrow Aerofly questions / ranting..

Any idea what the set-up configurations should be for my Dynam (rc tech) USB controller and Aerofy? Im having trouble getting it to work. I have FMS too that I have been using but IMO its awfully unrealistic. And I need a lot of solid practice. Went out and did a pack of reads earlier, went pretty good, I was all over the place but managed to bring the heli back in one piece. Now time to get back to the sim :/ which I feel like I'm not learning a darn thing on after today.

new lipo and ac6 is working out nicely too. Oh and I got some new blades and tail for my 107 and did some speed mods on it, it's ridiculously fast now, I managed to do funnels with it in the living room last night. I don't think its very staff to fly indoors anymore.
SamCassidy is offline       
Old 02-22-2012, 07:39 AM   #2
mr_squiggle
Registered Users
 
Posts: 23
 

Join Date: Jan 2012
Location: Sunshine Coast, Australia
Default

What version of Aerofly are you referring to? Professional Deluxe or 5 (5.5)?
mr_squiggle is offline       
Closed Thread




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Other R/C Flight Simulators


Other R/C Flight Simulators Other R/C Flight Simulators

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com