Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopter Support > Blade Helicopters (eFlite) > Blade 450X


Blade 450X Blade 450X Helicopters Information and Help


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-06-2012, 10:55 AM   #1
matt blaisdell
Registered Users
 
Posts: 2,064
 

Join Date: Sep 2006
Location: crescent city california
Default Spektrum beast

OK a week ago i crashed my 450x, I replaced all my servos with the hitec hs5065. and a DS95i tail. I set up the heli, I got all the settings setup. Servo direction and ectra. When i plug in the heli the unit goes through is sequence. I put on Throttle Hold and check everything. It all Seems good. When I go into a hover With tail to me the heli pulls Drastic to the right. Please any ideas would be great
__________________
Field Representative for

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
matt blaisdell is online now        Reply With Quote
 




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopter Support > Blade Helicopters (eFlite) > Blade 450X


Blade 450X Blade 450X Helicopters Information and Help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com