Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopters > International Helicopter Support Forums > French


French French speaking Forum


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2009, 08:27 AM   #1
souris11
Registered Users
 
Posts: 31
 

Join Date: Oct 2008
Location: Canada (Quebec)
Default probleme avec ma t-rex 250 ecs

j'ai des coupures de moteur de 1 sec et les servos donne des coups et mon receveur clignote toujours AR6100, quand je démarre le receveur clignote pas mais quand le moteur coupe 1 sec les servos deviennent croche et le receveur clignote, j'ai essaye un autre receveur et la même chose.
__________________
Blade 400 stock
T_rex 250 3x hs-65mg
Blade CX2 Kit Full extrem
Blade MCX inner shaf alu, 2x chargeur, 13 lipo
souris11 is offline        Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:33 PM   #2
Pitbro50
Registered Users
 

Join Date: Sep 2008
Location: St-Hubert
Default

Ca bien l'air que ton ESC est foutu il coupe l'alimentation 5V

Vole pas avec ca si jamais le 5V reviens pas catastrophe.

Essaie avec un BEC externe
Pitbro50 is online now        Reply With Quote
Old 05-23-2009, 01:35 PM   #3
souris11
Registered Users
 
Posts: 31
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Oct 2008
Location: Canada (Quebec)
Default

presentement il est a 6v
__________________
Blade 400 stock
T_rex 250 3x hs-65mg
Blade CX2 Kit Full extrem
Blade MCX inner shaf alu, 2x chargeur, 13 lipo
souris11 is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopters > International Helicopter Support Forums > French


French French speaking Forum

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2015 by RCGroups.com, LLC except where otherwise indicated. The HeliFreak.com logo is a trademark of RCGroups.com, LLC.