Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopter Support > E-Sky Helicopters > Lama V3/V4 and Kob


Lama V3/V4 and Kob E-Sky Lama V3 and V4 and Kob


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-20-2009, 12:55 AM   #1
harley222
Registered Users
 

Join Date: Dec 2009
Location: us
Default Big LAMA starting problem

Newbie who purchased a big lama 4 2.4 GHz and cant get motors to start. Throttle trim and throttle held down all the way down when powering up Rx. Connect battery and get a couple of blinking green LEDs on the 4 in 1 that go solid red. servo works but motor doesn't start. Any help here?
harley222 is offline        Reply With Quote
Old 12-20-2009, 04:09 AM   #2
dayshaddow
Registered Users
 
Posts: 2,422
 
My HF Map location
Join Date: Aug 2009
Location: kent
Default

you might have to bind the transmitter with the heli,read though the manual on how to do this
i think(i hant ever used 2.4 ghz) you turn on the heli first then the transmitter and press the small red bind button and wait while the light on the heli goes from blinking red to very slowly flashing green(and i mean slowly) then to solid green

im shore someone with more exerience with the 2.4 gig system will be along soon to help you better

antony
__________________
msr msrx tr250 hk450
2 planks
wat for foamy and eflite beast
1/8th Brushless LiPo Powered monster Truck and a maverick strada evo xt
dayshaddow is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopter Support > E-Sky Helicopters > Lama V3/V4 and Kob


Lama V3/V4 and Kob E-Sky Lama V3 and V4 and Kob

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com