Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Reflex Flight Sim


Reflex Flight Sim Reflex Simulator Talk


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2006, 03:28 AM   #1
ethinger
Registered Users
 

Join Date: Mar 2006
Location: Phnom Penh Baby!
Default My Reflex Dongle broke, What to do?

Hi,
Do i have to buy a new Reflex XTR? am not good at fixing things like this.
how?
__________________
someday we'll know
ethinger is offline        Reply With Quote
Old 11-01-2006, 05:19 AM   #2
Leeadam
Registered Users
 

Join Date: Sep 2006
Location: Buckinghamshire - England
Default

mine broke yesterday..i carefully uncliped the housing with small screwdriver and found the usb connecter had come loose and the solders broken..just re soldered together and good as new.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

450 SE V2, FF9 Super, HS65MGs, gy401 & S9650, R146ip
Leeadam is offline        Reply With Quote
Old 11-01-2006, 12:48 PM   #3
broncoholic7
Registered Users
 
Posts: 210
 
My HF Map location
Join Date: Jun 2006
Location: USA
Default

Send it to Reflex. It will take 2-3 weeks to get back. Make sure you send it so you get a "Delivery Confirmation" Not sure how you would send it since you are not in the US.
The Dongles are guaranteed, no matter what happens to them. Take a look at the Reflex site and you will see.

In the US, you would send it to Model Rectifier Corporation. They are the US distribution center.

Contact Jeff Green at MRC.
broncoholic7 is offline        Reply With Quote
Old 12-30-2006, 09:03 AM   #4
robl
Registered Users
 

Join Date: May 2006
Location: Deerfield Beach, FL
Default

2-3 weeks? gggg, glad I paid 200 dollars for this thing. I dealt with MRC, sending my parts to a black hole woud have been quicker.
robl is offline        Reply With Quote
Old 03-26-2007, 07:49 PM   #5
Matacks
Registered Users
 

Join Date: Feb 2007
Location: Dutchess NY
Default

Yeah my cable wore out by letting the transmitter rest on the dongle when putting it down. Now all my controls are twitchy in the sim accept when you pull the cable. Man what a piece of crap! I suggest hanging your tx somehow to protect the dongle or just not letting your tx rest on it, should you replace it. Its very fragile
Matacks is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Reflex Flight Sim


Reflex Flight Sim Reflex Simulator Talk

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com