Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Other R/C Flight Simulators


Other R/C Flight Simulators Other R/C Flight Simulators


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2011, 10:37 PM   #1
dfruehwald
Registered Users
 

Join Date: Jan 2008
Default Aerofly 5 and DX6i

I'm having trouble getting the transmitter recognized by Aerofly 5 on my iMac.

I suspect it is because I have not activated the interface yet, correct?

I was hesitant to activate the interface because of their dire warnings about not being able to return it after activation but it appears there is no way to really test the sim without activating it. Seems like they would let you run it a few times with your TX before forcing you to do something that will keep you from returning it.
dfruehwald is offline        Reply With Quote
Old 10-09-2011, 03:03 AM   #2
panzerguy
Registered Users
 

Join Date: Sep 2011
Location: NY
Default works

Use the Ikarus $20 adapter plug. Do not turn on.
panzerguy is offline        Reply With Quote
Old 10-11-2011, 11:09 PM   #3
dfruehwald
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jan 2008
Default

Got it working, must have had something backwards or wrong. Just took the whole assembly apart and put it back together using the instructions from the sheet for the DX8. After that it just started working. Now I'll pull down the 1.4GB to update it to version 5.5 which hopefully has the display updates and anything needed for OS X 10.7.1
dfruehwald is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Other R/C Flight Simulators


Other R/C Flight Simulators Other R/C Flight Simulators

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com