Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Other R/C Flight Simulators


Other R/C Flight Simulators Other R/C Flight Simulators


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-30-2012, 08:47 PM   #1
teamscon
Registered Users
 

Join Date: Dec 2011
Location: united states
Default Dynam with HeliSimRC Problems

I have the Dynam Rc-Tech 6 channel usb remote I would like to continue using with HeliSimRC. When I first installed, it worked great. All controls were spot on. I installed phoenox flight simulator and the controls wouldnt bind at all. Everything was wrong. I then uninstalled it and went back to HeliSimRC ... Now the controls WILL NOT bind the correct way. Everything with the "right stick" looks to work fine. But the left stick pretty much does nothing. It shows the throttle stuck to the top and when I give throttle it does nothing.

My heli is broken and low on funds ... Need to get this sim going again for the party to continue!!!
It would be awesome for someone to post screen shots of their config/mapping. Im so stuck here!! HELP!!
teamscon is offline        Reply With Quote
Old 02-01-2012, 12:55 PM   #2
teamscon
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Dec 2011
Location: united states
Default

Great help ... Suck ass forums.
teamscon is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Other R/C Flight Simulators


Other R/C Flight Simulators Other R/C Flight Simulators

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com