Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Castle Creations ESC and Software


Castle Creations ESC and Software Castle Creations ESC Software and Hardware Support


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2012, 01:25 PM   #1
nopotential
Registered Users
 

Join Date: Dec 2011
Location: front range
Default castle link 3.41.1

i uped to the latest castle software and now my data logger only records voltage i want to revert back. how can i get a copy of 3.41.1
thanks
phill
nopotential is offline        Reply With Quote
Old 04-01-2012, 03:43 PM   #2
airjawed
Registered Users
 
Posts: 5,357
 
My HF Map location
Join Date: Mar 2008
Location: Cliffside Park NJ
Default

A newer version was just released yesterday...perhaps it contains a fix for your issue.
__________________
Trex 450 Pro 3xDS410M + MKS8910A+, Align FBL head w/Microbeast, CC 45 Gov@ 3400rpm(max timing, outrunner mode), Scorpion 2221-8 on 14t, Edge FBL main and tail, CF boom, CC BEC @ 6V
airjawed is offline        Reply With Quote
Old 04-01-2012, 04:19 PM   #3
RC Mike
Registered Users
 

Join Date: Sep 2010
Location: Illinois, USA
Default

Quote:
Originally Posted by nopotential View Post
i uped to the latest castle software and now my data logger only records voltage i want to revert back. how can i get a copy of 3.41.1
thanks
phill
Upgrade to 3.51.05 castle link and select firmware version 4.01 to fix the problem. Be sure and manually clear the data log through the castle link before you use it the first time.
 
I did that upgrade yesterday and now all the data log parameters work as they should.
 
 
.
RC Mike is online now        Reply With Quote
Old 04-01-2012, 04:28 PM   #4
XSTAR
Registered Users
 
Posts: 1,055
 

Join Date: Aug 2008
Location: Montreal
Default

I tried 4 and then read that it had to be upgraded because of an issue so I just went back to the proven 3.27
__________________
DX8 | TREX 700E | BEASTX | CC80HV | 700MX | AR8000 | HW 15Amp UBEC |
DX8 | TREX 550E | BEASTX | 600MX | CCBEC PRO | 70G ESC | AR8000 |
HELIIMAGE Printed BOOM WRAPS & CUSTOM CANOPY NAME
XSTAR is offline        Reply With Quote
Old 04-02-2012, 09:33 PM   #5
nopotential
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Dec 2011
Location: front range
Default

during the software update my data display options got set to voltage only. changed what i wanted to see and now it work correctly. my fault not castles.
nopotential is offline        Reply With Quote
Old 04-04-2012, 02:33 PM   #6
XSTAR
Registered Users
 
Posts: 1,055
 

Join Date: Aug 2008
Location: Montreal
Default

Be careful after I updated it set my cutoff to hard and not soft.
__________________
DX8 | TREX 700E | BEASTX | CC80HV | 700MX | AR8000 | HW 15Amp UBEC |
DX8 | TREX 550E | BEASTX | 600MX | CCBEC PRO | 70G ESC | AR8000 |
HELIIMAGE Printed BOOM WRAPS & CUSTOM CANOPY NAME
XSTAR is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Castle Creations ESC and Software


Castle Creations ESC and Software Castle Creations ESC Software and Hardware Support

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com