Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > Multi Rotor Support > General Multirotor Support


General Multirotor Support General Multirotor Support


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-09-2012, 11:59 AM   #1
AKPhill
Registered Users
 
Posts: 692
 
My HF Map location
Join Date: Feb 2009
Location: Soldotna Alaska
Default anyone have an idea what happened

KK board

Well had trouble with my esc's so I ordered new ones and hooked them up.
Was setting tx throttle ranges and the board just quit
no throttle response, can't arm the board motors just beep at me
lowered my trim setting on throttle still no go.
hooked each esc and motor by themselves and set tx throttle and all motors work but nothing when hooked to the board

The board came flashed for x quad and is what I am setting up for

Maybe someone has an idea hope so
If you need more info please ask as I am new to these quads
AKPhill is offline        Reply With Quote
Old 06-09-2012, 03:04 PM   #2
petedee
Registered Users
 
Posts: 3,229
 

Join Date: Sep 2011
Location: Outside flying!
Default

Try re-flashing the board.
__________________
similis vobis fugere eam furatus
"The beatings will continue until morale improves."
-- William Bligh
petedee is offline        Reply With Quote
Old 06-09-2012, 04:09 PM   #3
AKPhill
Registered Users
 
Posts: 692
Thread Starter Thread Starter
 
My HF Map location
Join Date: Feb 2009
Location: Soldotna Alaska
Default

Been trying to that very thing

Trying to download the usbasp drivers
Can get them to run in windows 7 64 bit but cannot get the flash tool to run in widows 7
Can get flash tool to run in xp 32 bit but cannot get usbasp to run in xp
Tried it in 32 bit and 64 bit operating systems not having much luck
AKPhill is offline        Reply With Quote
Old 06-10-2012, 08:12 PM   #4
petedee
Registered Users
 
Posts: 3,229
 

Join Date: Sep 2011
Location: Outside flying!
Default

For Win7 64bit if you have loaded Java using a 32 bit browser the KK tool will not run, you must use a 64 bit browser like Internet Explorer 64 bit to load 64 bit Java, this held me up for a while. What version of KK tool are you trying to run, if it is one of the newer ones try going back to version 0.53.

There is a couple of the 32 bit driver versions around, try another one making sure you completely uninstall the old one first.

Good luck.

Pete
__________________
similis vobis fugere eam furatus
"The beatings will continue until morale improves."
-- William Bligh
petedee is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > Multi Rotor Support > General Multirotor Support


General Multirotor Support General Multirotor Support

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2015 by RCGroups.com, LLC except where otherwise indicated. The HeliFreak.com logo is a trademark of RCGroups.com, LLC.