Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopter Support > Blade Helicopters (eFlite) > mSR


mSR Blade (eFlite) Micro SR Helicopters Information and Help


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-30-2012, 09:19 PM   #1
qktbird
Registered Users
 

Join Date: Feb 2012
Location: Michigan
Default Microheli swash separation ??

Hello, I installed a microheli swash on my msr a couple weeks ago along with all new links because i had really bad TBE. After the install I still couldn't get it to fly so I ordered all the rakon parts for above the swash and still couldn't get it to fly any good. I then replaced the frame, bearings and main shaft and then I went to put it all together I noticed that the microheli swash separates. I tried pushing it back together but it just comes right back apart. It's the plastic/nylon part in the middle that lifts up and onto the main shaft.

Has anyone else had this problem ? Any suggestions on what I should do? Anyone have a pic of a new one so I can see if mine is possible missing something that keeps it together. Haven't called the local hobby shop yet but I thought maybe they would exchange it since but it's been 3 weeks since I bought it. I also thought about emailing microheli to see if they might send me a replacement but haven't had time to look them up.

Let me know what you all think.
Thanks,
Jon
__________________
Blade MCX2, MSR, MSRX, 120 SR, MCPX V2
qktbird is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopter Support > Blade Helicopters (eFlite) > mSR


mSR Blade (eFlite) Micro SR Helicopters Information and Help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com