Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > MSH Brain FBL Unit


MSH Brain FBL Unit MSH Brain Support Forum


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2013, 02:56 PM   #1
koi-fish
Registered Users
 
Posts: 5,363
 

Join Date: Jan 2012
Location: Houston (League City), TX
Default Align ds425M tail servo programming question

In the Ikon setup, I see that the "digital" icon for tail servo denotes 1520/200. Stupid question here, when I look at the specs for ds425M it is at "1520μs standard band / 333Hz Frequency". Do I just change it to 333 at the bottom in the blank?

Sorry for the stupid question here, but I dont want to fry my tail servo
__________________
/ Nano, 130x, 300x/Ikon, Gaui X3, X4 II, x5, 450x, 550X, DX9, Harley Road King/Sportster
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


"It's not getting any smarter out there, you have to come to grips with stupidity and make it work for you" - Frank Zappa
koi-fish is offline        Reply With Quote
Old 09-15-2013, 02:59 PM   #2
NCcraig
Registered Users
 
Posts: 9,278
 

Join Date: Mar 2011
Location: North Carolina
Default

Quote:
Originally Posted by koi-fish View Post
In the Ikon setup, I see that the "digital" icon for tail servo denotes 1520/200. Stupid question here, when I look at the specs for ds425M it is at "1520μs standard band / 333Hz Frequency". Do I just change it to 333 at the bottom in the blank?

Sorry for the stupid question here, but I dont want to fry my tail servo
That is what I have done. Works fine
__________________
Team Newb pilot
Trex 450 Pro V2 (KDE450XF motor,iKON),Trex 500 ESP (KDE500XF motor, iKON), Witespy HT450, NQX with Micro Motor Warehouse CL-0615-11 motors, DX9, AMA# 966513.
NCcraig is offline        Reply With Quote
Old 09-15-2013, 03:28 PM   #3
koi-fish
Registered Users
 
Posts: 5,363
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jan 2012
Location: Houston (League City), TX
Default

Thanks, now, I'm gonna admit that I fried a stock one by setting it wrong. I thought I had done it correctly, but I think I clicked on one of the other tail servo icons and it reset it to an incorrect freq. Then plugged it in, and splat.

Live and learn I guess. I had about 120 flights on it anyway and was intending to replace it, so it wasnt too big of a loss

Align servo appears to be working fine now
__________________
/ Nano, 130x, 300x/Ikon, Gaui X3, X4 II, x5, 450x, 550X, DX9, Harley Road King/Sportster
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


"It's not getting any smarter out there, you have to come to grips with stupidity and make it work for you" - Frank Zappa
koi-fish is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > MSH Brain FBL Unit


MSH Brain FBL Unit MSH Brain Support Forum

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com