Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Other R/C Flight Simulators


Other R/C Flight Simulators Other R/C Flight Simulators


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2008, 03:08 PM   #1
lightfoot500
Registered Users
 

Join Date: Oct 2008
Default Helisim setup problem

hello,

i am using the latest version of helisimrc with the dynam transmitter. i can locate and calibrate the transmitter and mapping fine EXCEPT for the throttle/collective pitch. when i first install it works fine. then somehow the settings get changed and the throttle and collective pitch curve dont work together. sometimes i have no throttle and cant lift off and sometimes i have enough throttle for lift off but no 3d. i have hard time getting back to default settings and i have reloaded different model setups but it didnt help.

i think the problem may be from minimizing the helisim and then typing on other webpages and the helisim takes the keystrokes as commands which screws up the settings. i have tried uninstalling/reinstalling to no success.

what to do?
lf
lightfoot500 is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Other R/C Flight Simulators


Other R/C Flight Simulators Other R/C Flight Simulators

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2015 by RCGroups.com, LLC except where otherwise indicated. The HeliFreak.com logo is a trademark of RCGroups.com, LLC.