View Single Post
Old 06-24-2011, 05:27 PM   #60 (permalink)
tntburnett
Blade Forum Support
 
Posts: 3,663
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Feb 2009
Default

Quote:
Originally Posted by dbennettya View Post
Where did you connect the yellow wire? If you connected it to the + motor output like Tnt then you may have to add a 1.8k to 2.4k resistor across the mCP X motor + and - terminals for it to work correctly. I got this input from Steve the designer of the Steve converter. Evidently the Steve has a high input impedance and may need a pull down when connected to an open drain off a P channel FET like the mCP X + motor output. Tnt you may want to add a resistor or just connect the yellow wire to the IC output at the resistor like Jon did as it is an active signal with fairly low impedance. Steve also said that the mCP X has some voltage sensing circuitry that may need the pull down resistor to work correctly.

Once again just because it works doesn't mean it is right (an old saying of mine)

YMMV, Don
Good looking out :-)

I added a 2.2k ohm resistor 1/4 Watt 5% tolerance to my set up. I solder one end to the yellow wire of the steve converter and the other end to the blue wire of the Steve converter. Here are some pics

Have a blessed week

Sent from my DROIDX
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1308954330798.jpg
Views:	676
Size:	34.9 KB
ID:	236122   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1308954380540.jpg
Views:	615
Size:	44.2 KB
ID:	236124  
__________________
Jesus Rep Its all Good,Its all GOD
FPV Everything Now
GOD BLESS
tntburnett is offline        Reply With Quote