Adding a second remote receiver - HeliFreak
Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Align 3G FBL System


Align 3G FBL System Align 3G FBL Flybarless System Software and Hardware Support


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2012, 10:03 AM   #1
Franke21m
Registered Users
 

Join Date: May 2010
Location: Rapid City,SD
Default Adding a second remote receiver

I have been flyin a Goblin 700 with the 3gx and 1 satellite. Will I have to set up the 3gx system after binding a second remote. Just curious.
Franke21m is offline        Reply With Quote
Old 11-07-2012, 06:10 PM   #2
bad007
Registered Users
 
Posts: 5,797
 

Join Date: Nov 2009
Location: PA
Default

11:03am and still no reply?
Just plug in the second sat and perform a standard bind proceedure.
I bet you allready figured that out by now though.
__________________
Align 450Pro 3GX, Align 500ESP/DFC 3GX,500L MicroBeast, Align 550 DFC MicroBeast , Velocity 50 Vbar OS55 HZ-R, D380 DFC Microbeast, Goblin 500 Sport Microbeast, D420 Microbeast
Switch, HW V4 ESCs
bad007 is online now        Reply With Quote
Reply




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright © 2004-2016 by RCGroups.com, LLC except where otherwise indicated. The HeliFreak.com logo is a trademark of RCGroups.com, LLC.