Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Kontronik Drives


Kontronik Drives Jazz and Jive ESC's and other Kontronik equipment support


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2015, 06:18 PM   #61 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 3,924
 

Join Date: Feb 2008
Default

If the setup is different, another pole number, other ratio, - just let the generator make another file and copy it under a different name to the named location.

Select the proper device (see the screenshot above, named as you named the ini file) in LV before loading (IMPORTing) the raw log file from the SD. That's it.
__________________
Tom (j-log.eu)
dl7uae is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-13-2015, 06:29 PM   #62 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 1,253
 

Join Date: Apr 2012
Default

Cool thanks
__________________
Diabolo S #6
Diabolo
TDR
N7
crash at 42 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-18-2015, 11:43 PM   #63 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 11,857
 
My HF Map location
Join Date: Sep 2007
Default

Anybody got a link or explanation on how Logview STUDIO works with native Kosmik files? Did the update of Logview and then got the surprise that it is now STUDIO and works with PROJECTS, soooooo frustrated.....
__________________
Henseleit TDR, TDR2, TDF, TDS, TDSF
Kontronik, Scorpion ESC, iChargers, VBar,
VControl
Old hand at Planks
Peter
Vinger is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-22-2015, 07:36 PM   #64 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 3,924
 

Join Date: Feb 2008
Default

http://www.logview.info/lvstudio_doku/index.html

It's different but it works.

To be honest: Although Dominik (developer) and I sat for hours in a steak house and he showed me everything (last summer).. I have just used the first time.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	LVstudio-JLog26+CVS.jpg
Views:	208
Size:	77.5 KB
ID:	564393  
__________________
Tom (j-log.eu)
dl7uae is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 05-28-2015, 07:35 PM   #65 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Jul 2012
Default

I can't seem to download the logview. does someone have it saved somewhere I can download it?
alexd1 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 05-29-2015, 02:47 AM   #66 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 647
 
My HF Map location
Join Date: Jun 2010
Default

wrong post
__________________
Minicopter Diabolo x2//Minicopter Diabolo Black Edition//Gaui X7F//Gaui X7.
www.rchelionline.com

Last edited by bullet3030; 05-29-2015 at 01:44 PM..
bullet3030 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-20-2015, 12:16 AM   #67 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 1,500
 

Join Date: Feb 2012
Default

Quote:
Originally Posted by Vinger View Post
Anybody got a link or explanation on how Logview STUDIO works with native Kosmik files? Did the update of Logview and then got the surprise that it is now STUDIO and works with PROJECTS, soooooo frustrated.....
Pretty new to Kosmiks, so I read through this thread and was thinking, "this is a lot of work to view logs".

Anyway, I downloaded the LogView Studio, created a blank project, selected "Kosmik" from the device list, and then imported a DAT file. After some processing, I click on charts and it had everything there. Took about 10 minutes to setup. Works great.
__________________
Heinseleit TDR-2 w/ Pyro 800-48/Futaba/Kosmik & NEO
DIABOLO 700 w/ XTS/Torq/Kosmik & NEO
Kraken w/ XTS/X8/Kosmik & NEO
Goblin 500 Sport w/ Xnova/BK/Jive & NEO (rebuilt)
dominoedge is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-11-2015, 06:03 PM   #68 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Jul 2013
Default

I just looked at my flight log. I already had Logview on my PC so I just had to get the .ini file from the generator. Even did the picture.

All worked well and the log shows everything is good. Very nice to see the BEC current. People have asked many times about servo current draw and there are no specs about that with the servos. I can only assume it all depends on so many variables. One being servo arm length will have an affect on the power required for the servo to move. So the servo current is a mystery to many and what kind of BEC is required to fly their machine.
My peak was 5A with the Kosmik 160. Well within its limits.
dcope17 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © Website Acquisitions Inc. All rights reserved.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.

SEO by vBSEO 3.6.1