Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > AccuRC Flight Sim


AccuRC Flight Sim AccuRC Flight Sim Discussion


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-28-2021, 12:10 AM   #1 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Jun 2006
Default Heli tail

Seems like it was flying fine at first then all of a sudden a slight input on tail abs it spins multiple times before stop. I have calibrated several time. Running the older Interlink TX…any help is greatly appreciated
Dark Poacher is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-28-2021, 08:35 AM   #2 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Nov 2005
Default

if you grab a fresh model from model select (not my models) does it do it?
__________________
[email protected] Direct Email
[email protected] AccuRC Support
https://discord.gg/ftCKT8U AccuRC Discord Server
Ade_Law is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-28-2021, 11:03 AM   #3 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jun 2006
Default

Yes I tried two more models right after it. Just strange, because I didn’t change anything and it flew fine initially. I changed a few setting for the video graphics and after that it had a tail that when given a slight input would spin extremely fast then stop, no slow pirouette
Dark Poacher is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-28-2021, 12:12 PM   #4 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Nov 2005
Default

sounds like it maybe a transmitter calibration issue. in transmitter -> device are you getting 0 centre and +/-100 with a nice linear response?

Ade
__________________
[email protected] Direct Email
[email protected] AccuRC Support
https://discord.gg/ftCKT8U AccuRC Discord Server
Ade_Law is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-28-2021, 01:32 PM   #5 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jun 2006
Default

I will check this evening. I had an extra RealFlight controller but may just use my Jeti instead
Dark Poacher is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © Website Acquisitions Inc. All rights reserved.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.

SEO by vBSEO 3.6.1