Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopters > International Helicopter Support Forums > Indonesian


Indonesian Indonesian speaking Forum


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2011, 06:28 PM   #1
SSSS
Registered Users
 
Posts: 375
 

Join Date: Oct 2010
Location: Rockville MD USA
Default GAUI FANS DI INDONESIA

Halo, salam kenal
ada yg suka gaui gak di indonesia? kali aja kita bisa saling bantu untuk set up gaui 200 fes
SSSS is offline        Reply With Quote
Old 04-19-2011, 07:44 PM   #2
pinguin
Registered Users
 
Posts: 1,458
 

Join Date: Apr 2009
Location: Nowhere
Default

Saya baru rencana untuk punya Gaui, tapi bukan yang FES. Masalahnya disini tidak umum, sehingga kit dan parts nya tidak bisa beli lokal.
Apakah ada masalah dengan 200 FES nya?
pinguin is offline        Reply With Quote
Old 06-15-2011, 12:53 AM   #3
SSSS
Registered Users
 
Posts: 375
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Oct 2010
Location: Rockville MD USA
Default

susah sekali set up fes system dari gaui, tapiu udah bisa kok, emang di sana tdk umum rk gaui atau fes nya
SSSS is offline        Reply With Quote
Old 06-21-2011, 03:03 AM   #4
pinguin
Registered Users
 
Posts: 1,458
 

Join Date: Apr 2009
Location: Nowhere
Default

Pakai BeastX pak. Gampang setup nya.
pinguin is offline        Reply With Quote
Old 07-01-2011, 09:41 PM   #5
SSSS
Registered Users
 
Posts: 375
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Oct 2010
Location: Rockville MD USA
Default

wah ... aku baru beli beastX tapi untuk trex nitro 700, trus gak bisa bind, kalu bisa bantu pm aku dong man, makasi ya
SSSS is offline        Reply With Quote
Old 02-13-2012, 12:10 PM   #6
pseudocolor
Registered Users
 

Join Date: Jan 2011
Location: indonesia
Default

wah sepi ya

saya pake gaui 100, tapi lagi dikandangin.
pseudocolor is offline        Reply With Quote
Old 12-08-2014, 02:53 PM   #7
Buni1st
Registered Users
 
Posts: 121
 

Join Date: Apr 2014
Location: Lawrenceville GA
Default

Gaui fans juga nic, x4ii n x7,



Sent from my iPhone using Tapatalk
Buni1st is offline        Reply With Quote
Reply




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright © 2004-2016 by RCGroups.com, LLC except where otherwise indicated. The HeliFreak.com logo is a trademark of RCGroups.com, LLC.