Wookong question - HeliFreak
Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > DJI Heli Autopilot System(Naza-H/WooKong-H/Ace One)


DJI Heli Autopilot System(Naza-H/WooKong-H/Ace One) DJI Heli Autopilot System(Naza-H/WooKong-H/Ace One) Factory Support Forum


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-02-2013, 08:10 PM   #1 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 1,987
 

Join Date: Apr 2010
Location: Granbury, TX
Default Wookong question

I am trying to set up a Wookong M with camera gimbals. I have the camera pitch figured out, but the roll function doesn't seem to be working. I am running the Savox 264MG servos with the pitch servo connected to F2 and the roll servo connected to F1.

I get proper pitch functions using the X3 channel to control the pitch servo and I can change the pitch of the camera mount with the rotary knob as per the manual. However, the roll servo doesn't appear to be getting any signal, as I get no roll stabilization and the servo output arm can be rotated with power applied.

Does anyone have any ideas how to get the roll function to operate?

Update:

Disregard, I got it to work.
__________________
Logo 700, Logo 690SX, Logo 600SX, Goblin 700, Trex 700DFC, Gaui X7,
Trex600EFL Pro, Trex 600 ESP, Trex 500 ESP, DJI 550
Amain Team
Rep

Last edited by rcflyerheli; 03-02-2013 at 10:18 PM.. Reason: Update info
rcflyerheli is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-02-2013, 09:56 PM   #2 (permalink)
 
My HF Map location
Join Date: Jul 2011
Location: Quebec City, Canada
Default

Do you have anything assigned to x3? Check the gain controls, etc.
Thalios is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-02-2013, 09:56 PM   #3 (permalink)
 
My HF Map location
Join Date: Jul 2011
Location: Quebec City, Canada
Default

Also make sure you don't have switch activated RTH.
Thalios is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-02-2013, 10:23 PM   #4 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 1,987
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Apr 2010
Location: Granbury, TX
Default

Thanks for the reply. I had it set up correctly, as I was getting the pitch channel to work fine, I just couldn't get anything out of roll. I went back and looked at the servo connectors that plug into the MC, and the Savox plugs are (was on the roll) loose. I got them inserted good and put a dab of hot glue to hold them in, and everything works as normal.

I'm not positive how smooth the roll is going to be, and I might have to make some mechanical adjustments to the servo arm setup.
__________________
Logo 700, Logo 690SX, Logo 600SX, Goblin 700, Trex 700DFC, Gaui X7,
Trex600EFL Pro, Trex 600 ESP, Trex 500 ESP, DJI 550
Amain Team
Rep
rcflyerheli is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Insurance
Please select your insurance company (Optional)
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
 

SEO by vBSEO 3.6.1