naza x connections? - HeliFreak
Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > DJI Heli Autopilot System(Naza-H/WooKong-H/Ace One)


DJI Heli Autopilot System(Naza-H/WooKong-H/Ace One) DJI Heli Autopilot System(Naza-H/WooKong-H/Ace One) Factory Support Forum


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-10-2013, 07:03 AM   #1 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Apr 2011
Location: North Huntingdon PA
Default naza x connections?

Ok, this question may have been asked before but I can't find it. What are the x1,x2,and x3 connections on the naza for? I think the x1 is for gimbal control when using camera mounts, but what about x2 and x3.

Again sorry if this has been already answered; I googled but couldn't find anything.


Craig
crazycraig is offline        Reply With Quote
Old 03-10-2013, 07:27 AM   #2 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 1,083
 
My HF Map location
Join Date: Jan 2008
Location: Texas
Default

See owners manual.
http://download.dji-innovations.com/..._Manual_en.pdf

F1 & F2 are for gimbal control.

X3 is connected to the VU

X2 can be used for IOC or as and open channel for things like remote gain setting etc.
X1 is a open channel for things like remote gain setting etc.
__________________
Trex 700N, 700E, 600E, 500E all Vbar 5.2 Pro FBL
Dji F550 WKM Data Link 900MHZ
DJI F450 Naza/GPS FPV 5.8 vtx
TBS Disco w Core Naza GPS FPV 1.2 vtx MT Tiger motors
02deuce is offline        Reply With Quote
Old 03-10-2013, 07:34 AM   #3 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Apr 2011
Location: North Huntingdon PA
Default

Quote:
Originally Posted by 02deuce View Post
See owners manual.
http://download.dji-innovations.com/..._Manual_en.pdf

F1 & F2 are for gimbal control.

X3 is connected to the VU

X2 can be used for IOC or as and open channel for things like remote gain setting etc.
X1 is a open channel for things like remote gain setting etc.
Thank you

what will the remote gain actually do? Again sorry for stupid questions (with a three month old I only have a few hours a week to work on this.)
crazycraig is offline        Reply With Quote
Old 03-10-2013, 09:34 AM   #4 (permalink)
Registered Users
 
My HF Map location
Join Date: Sep 2005
Location: Austin
Default

It will allow you to assign your gain(s) to one or two knobs on your TX. This can be helpful during initial tuning flights allowing you to become familiar with how the gains affect the craft and where you want them to be.

If you are unfamiliar with MRs and/or gains landing and connecting to the assistant, and then taking off to test new settings only slightly changed can be a difficult way to go about it.

You can also use one knob/channel for camera pitch and one for gains.
__________________
700E V2 LHS, MX800 440KV, 12S Glacier, DX8/HC-3SX/120HV ESWLFSE on RR
Altimat is offline        Reply With Quote
Reply




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
 

SEO by vBSEO 3.6.1