what's the deal currently with Reflex? - HeliFreak
Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Reflex Flight Sim


Reflex Flight Sim Reflex Simulator Talk


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2010, 06:32 PM   #1 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Mar 2010
Location: flying
Default what's the deal currently with Reflex?

Hi guys,
I've never owned Reflex, but I'm just curious what's going on with it these days. Is it the case that it's not being developed anymore, but simwerk still sells new copies of it?

thanks
papapapa is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-11-2010, 12:26 PM   #2 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 420
 
My HF Map location
Join Date: Aug 2006
Location: Arnold, MO.... and currently Long Island, NY (for now)
Default

Well, no fear, papapapa.... Reflex is still around and there will be some great new developments to the sim coming soon. Not sure if you'll be available to attend the Toledo show, but if so, there you will be able to demo the NEW Reflex. It'll be great!
__________________
Jeff
St. Louis Whirlybirds
Team Hirobo/MRC
KBDD, RC Booya, Switchglo, JGF, Castle Creations, Magnum Fuel
oteskate is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-11-2010, 04:07 PM   #3 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Mar 2010
Location: flying
Default

Hmmm... Sounds good.

Sounds like you know something more about what's going to be making an appearance at Toledo...
papapapa is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-07-2010, 02:21 AM   #4 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 44
 
My HF Map location
Join Date: Aug 2009
Location: The Netherlands
Default

I am interested in this SIM but I am not sure how it works with Tx. I hae a HoneyBee King 3 and the standard E-Sky transmitter. Can I use it with this sim?? I sure hope so. This seems to be one of the most realistic sims out there.

Thanks!
Ianman is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-09-2010, 01:09 PM   #5 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Mar 2010
Location: flying
Default

Quote:
Originally Posted by oteskate View Post
Well, no fear, papapapa.... Reflex is still around and there will be some great new developments to the sim coming soon. Not sure if you'll be available to attend the Toledo show, but if so, there you will be able to demo the NEW Reflex. It'll be great!
So any pictures, video and/or details about what they are showing off at Toledo?
papapapa is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-21-2010, 12:18 PM   #6 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 1,796
 

Join Date: Sep 2008
Location: Florida - US
Default

The reflex 5.05 is even compatible with Windows-7

Cheers
ZT
ZuvieleTeile is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 05-01-2010, 08:38 AM   #7 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Apr 2010
Location: Switzerland
Default what's the deal currently with Reflex?

Hi there!

Unfortunatly I can't recommend Reflex anymore. :-( Waiting since several month to a feedback regarding a support request.
Even if the simulation is quite good, I don't accept that a product in this price class doesn't include some support!

Would probably go for Phoenix today, but definetly don't recommend Reflex...

Best regards
helibellies is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 05-09-2010, 07:17 PM   #8 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 344
 
My HF Map location
Join Date: Jan 2008
Location: So. Maryland
Default

If only they would allow secure download. Its crazy to pay $29 for shipping to the USA for $20 version 5.05 software update. Still confusing with the two websites. The original site still uses the iVol and Reflex labels.
Grimmer04 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-12-2010, 12:31 PM   #9 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: May 2008
Location: San Antonio, Texas
Default

IMO the problem with Reflex is Model Rectifier Corp. For some reason, they are really good at having a lot of great products that they put no effort into marketing. Without a doubt a company that needs to step into the 21st century. There website is lame, the parts search engine is useless and lacks anykind of useful product information and customer support blows.
Lets face it, Model Rec, Horizon Hobby and Great Planes are all RC distributors and yet Model Rec somehow comes across as a cheezy internet hobby shop compared to the other two.
dhc8guru is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 08-06-2010, 03:31 AM   #10 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Apr 2004
Location: New Brunswick, Canada
Default

My personal opinion, if Reflex is coming out with something new they should get away from the Reflex name (change the name). With all the problems Reflex has had (public relations being #1) I don't think they will have a hope in hell of anyone buying their product.
Personally I wouldn't buy it. I bought Reflex back when it first come out and I still have it today, but never again. I thought it was way over priced then and I won't be surprised if it's way over priced when they "TRY" to recover.
From my understanding someone else owns the rights to it now, personally I think they bought a white elephant.
Charlie is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-27-2010, 06:11 PM   #11 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Sep 2010
Location: Yes
Default

I'd like to try Reflex at a LHS.
true is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-21-2011, 04:54 PM   #12 (permalink)
Registered Users
 
My HF Map location
Join Date: Apr 2007
Location: Denmark
Default

As far as I could read, Kyosho took over Reflex.

So the Reflex XTR2 is a "new" product.

Cheers
Erik
__________________
Beam600, 6203SB, 4025-630, ICE2HV80, Black VBar, Ino-Lab750, Sav÷x 1290MG
Goblin 500, Quantum motor, BK mini servos, HobbyWing 100A v3, Fut. 6203SB, Vortex Vx1e.
oy2503 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-10-2012, 09:53 PM   #13 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Jul 2012
Location: Snellville Ga.
Default

I've been running the first XTR and never had any trouble with it its running fine with windows 7.I just wish i could update it,so i could have more heli's to fly
tfrotor is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Insurance
Please select your insurance company (Optional)
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
 

SEO by vBSEO 3.6.1