Welcome to the Cyclone Rotor Blades Factory support Forum - HeliFreak
Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopters > Cyclone Blades - 715, 695, 615, 555, 505


Cyclone Blades - 715, 695, 615, 555, 505 Factory Support and Discussion Forum


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-13-2014, 08:49 AM   #1 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Aug 2008
Default Welcome to the Cyclone Rotor Blades Factory support Forum

I'm very pleased to announce the creation of the Factory support and discussion forum for Cyclone Rotor Blades, here on Helifreak! Cyclone has its very own forum now where everything will be consolidated. Here Pilots can discuss the blades performance, share opinions, photos and videos. As well as getting sneak peaks on new products, Official announcements, videos, and release dates on new blades. I encourage this to be a place where people can interact with factory representatives and team pilots on how to tune their helicopters, and get the best performance possible out of Cyclone Blades. So please, share your setups, tips and tricks, as well as your'e experiences with the blades. Have a request for a certain size blade? We're listening! If we can gather enough support for the size you're interested in, we'll make it happen! Here at Cyclone we are all about better performance for our helicopters and improving the hobby anyway we can. Feedback from our fellow pilots is highly valued and appreciated! Thank you guys for all you're input and Thank you Helifreak for giving us a means to give a little back! Now lets enjoy the new forum
__________________
J1S Designs
Designer/Owner Cyclone Blades
www.Cyclone-Blades.com
Cyclone Support Forum on HF
http://www.helifreak.com/forumdisplay.php?f=360
Tim Jones is offline        Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-13-2014, 01:12 PM   #2 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Mar 2013
Location: Hawaii, Island of O'ahu
Default

I gotta tell ya Tim, You've ruined my son n I forever,lol. We can only fly Cyclone blades now. I crashed my 700 a bit ago, when I got it fixed up we decided to put a set of an other brand that we had in the hobby room on until our new cyclones came in. That flight lasted all but 2 min., just didn't feel right at all n the heli sat for a week 'til our blades came in from A-main. Thank you so much for these awesome blades and for taking the time to chat with my boy on FB. If you keep making different sizes, we'll keep buying them. I'd like to see Cyclones on all the helis in our fleet.

Mahalo Nui loa from your friends in Hawaii,
Cory & Kiilani
__________________
KDS Innova 700v2, KDS Chase 360, KDS Agile 5.5, KDS Agile 7.2, MA Spectra G, Futaba 14sg

KDS USA Team Pilot, MKS, Cyclone Rotor Blades, KDE Direct, Team Ninja, All around good guys!
808HeliBoyz is offline        Reply With Quote
Old 04-13-2014, 01:19 PM   #3 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 9,985
 
My HF Map location
Join Date: May 2007
Location: Paradise, California
Default Welcome to the Cyclone Rotor Blades Factory support Forum

Awesome
__________________
Every time I turn around I'm facing the other way!
HeliSmith is online now        Reply With Quote
Old 04-13-2014, 01:45 PM   #4 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 10,372
 

Join Date: Apr 2011
Location: Seattle, Wa
Default Welcome to the Cyclone Rotor Blades Factory support Forum

Would love them for the x5. 520 size


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Heli's I have:
Goblin 500 (Vbar Neo), Gaui X5(Vbar Neo), X7(Vbar Neo) Vbar Vcontrol
I'm the not so newbheliusr as I have been here a while. But I like this name.
newbheliusr is online now        Reply With Quote
Old 01-31-2015, 07:24 PM   #5 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 308
 

Join Date: Nov 2010
Location: Alberta, Canada
Default

Me too!
__________________
Logo 600, FES X5, Warp 360, Trex 450 Pro FBL, OXY 3 stretched, CFX180, Aerofly sim, DX9, JR9503 TX for simulator only
PassinThru is offline        Reply With Quote
Old 02-01-2015, 04:30 PM   #6 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 4,624
 

Join Date: Nov 2011
Location: slidell, LA
Default

I stretched my x5 just so I can run everything I own with cyclones. Its so easy to stretch the x5 to run cyclone 555 blades. Just use a x7 boom and TT. Make it about 2" longer than the stock boom and TT. I've pair them with 95mm tails. The blades, customer service and peace of mind the blades stay together was worth every penny to stretch my x5.
__________________

Empire Hobby/ Team Gaui USA -- Rcbearings.com
-- Cyclone Blades -- Team KDE -- A-Main Hobbies -- OMG servos
dodgeboy is offline        Reply With Quote
Old 02-28-2015, 05:04 AM   #7 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 2,180
 

Join Date: Sep 2012
Location: so cal usa
Default website ?

whats the website ?
Dennis Everett is offline        Reply With Quote
Old 03-01-2015, 07:37 AM   #8 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 3,197
 
My HF Map location
Join Date: Jan 2010
Location: Cottage Grove, MN
Default

Quote:
Originally Posted by Dennis Everett View Post
whats the website ?
This?

http://cyclone-blades.com/
__________________
GAUI NX7 - GAUI X7 - GAUI X5 - GAUI NX4 - GAUI GX4 - GAUI X4 II - GAUI X3 - GAUI X2 - All on VBar 5.3 Pro
Team GAUI USA / Empire Hobby / Scorpion Power Systems / Optipower Batteries / Cyclone Blades / Savox / YS Engines / VP PowerMaster / JR
Matt Nasca is offline        Reply With Quote
Old 05-06-2017, 02:46 PM   #9 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 963
 

Join Date: Jun 2011
Location: Dorset, United Kingdom
Default

Question to whoever can answer, is Cyclone blades still up and running?
__________________
Goblin 380
Mikado LOGO 550
Mikado LOGO 700
SMJT is offline        Reply With Quote
Old 05-29-2017, 09:34 PM   #10 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 579
 

Join Date: May 2012
Location: Virginia
Default

yep - still running
__________________
Only Fine Helis is offline        Reply With Quote
Old 05-30-2017, 12:06 AM   #11 (permalink)
HF Support
 
Posts: 39,229
 
My HF Map location
Join Date: Jul 2007
Location: McKinney, TX
Default Welcome to the Cyclone Rotor Blades Factory support Forum

Just production. I don't think there's any R&D going on for new sizes.
TheBum is offline        Reply With Quote
Old 05-30-2017, 01:28 AM   #12 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 963
 

Join Date: Jun 2011
Location: Dorset, United Kingdom
Default

Cool good to know, thanks guys
__________________
Goblin 380
Mikado LOGO 550
Mikado LOGO 700
SMJT is offline        Reply With Quote
Reply




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
 

SEO by vBSEO 3.6.1