AR6200 Question? Problem? - HeliFreak
Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Futaba Radios and Electronics > 2.4G Futaba Radios


2.4G Futaba Radios Futaba 2.4G Radio Help and support forum


Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-28-2010, 09:46 PM   #1 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 309
 

Join Date: Sep 2009
Location: Gig Harbor, WA
Default AR6200 Question? Problem?

I've got an AR6200 in a Trex-500. I'm using a DX7 for a transmitter.

When I was setting up the heli I was using a Spektrum battery pack to power the receiver and servos. On occasion the lights on the receiver and satellite module would blink instead of glowing steady right from the point when I plugged in the battery and the lights first came on. The manual only says that this indicates a "brownout". But I'm having a tough time figuring how you could have a "brownout before you even plug in the pack. Didn't happen all the time. Maybe 50% of the time.

OK, yesterday I got the ESC/BEC running. At first all was good. The lights were solid. Then I programmed the ESC and every time I powered up after that the light would flash right from the start. I tried rebinding. AHHHHHH !!! The lights were steady. I thought I had it licked. I flew two pack today without event. By the time I got to the third pack, the lights were blinking again.

Can anyone make sense out of this?

Is there an undocumented error code that the blinking light can represent?

Thanks,

Bill
__________________
Middle age is when you choose your cereal for the fiber, not the toy inside.
waelwell is offline        Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-28-2010, 09:50 PM   #2 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Oct 2009
Location: Windsor, Ontario. Canada
Default

Hi Bill,

This has happened to me also with the my receiver..... just unplug your motor and Re-Bind your RX to your TX and make sure all plugs are nice and tight before your re-bind...
__________________
EFlite Blade CP Pro, CX2, MCX & MSR, eSky Lama V4, Honey Bee King II & FBL Belt CP
pistons is offline        Quick reply to this message
Closed Thread




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Insurance
Please select your insurance company (Optional)
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
 

SEO by vBSEO 3.6.1