g210 on 400 - HeliFreak
Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopter Support > Blade Helicopters (eFlite) > Blade 400


Blade 400 Blade Helicopters (eFlite) 400 Helicopters


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2012, 02:37 PM   #1 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Jul 2012
Location: indiana
Default g210 on 400

Ok, I read the few other threads talking about this and it seems to have worked fine for everyone. I got a 450 from a friend, head damage from a swash servo that went out. turned out all 3 were out and with the head damage I decided to just swap the gyro to one of my 400s. I tested it and it hovered ok, lil left right wag. lowered the radio gyro setting to 68ish and it calmed down. Thought I was set. was in normal mode and punched it up to see if it held well and wow did it NOT. heli went nose left 90 degs, tried it a couple of time and then it blew out like it was an MCPX and I pyro'd in on throttle cut. no damage.
So to make a long story shorter, I have verified the plugs and what not are hooked up right, yellow gain wire on gear channel and sig and all that. all servos are stock, DX6i with factory radio setup. any suggestions?

Thanks
Nakor is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-05-2012, 05:39 PM   #2 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 285
 
My HF Map location
Join Date: Jan 2012
Location: USA, Corona, California
Default

Are you running the stock B400 servo as analog? Micro switch on the 210. You need to run it in analog mode. I had the stock servo on a 401 and held 7.5 out ten.

I was not overly impressed with the 210 on my 450.... Yes better than the 110 and stock B400 servo but still just OK.
__________________
I am becoming a better Heli Mechanic than Pilot.
Blade CX2, HBFPV2, Blade mSRx, Trex 450 Pro FBL, Blade mCPx, Blade 400 FBL, Blade 450 3D FBL , NANO CPX, 130X - DX8
FireDoug is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-08-2012, 01:46 PM   #3 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jul 2012
Location: indiana
Default

all stock yes. will trying flipping switch, thanks
Nakor is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Insurance
Please select your insurance company (Optional)
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
 

SEO by vBSEO 3.6.1