Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > For Sale Forums KNOW your buyer/seller ratings! No Price bashing. NO FIREARMS > Electronics - Radios, Servos, Gyros, etc


Electronics - Radios, Servos, Gyros, etc *No Commercial Ads - Radios, Servos, Gyros, switches, regulators


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2013, 08:47 PM   #1 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Jan 2012
Default SOLD - VBAR Black line

SOLD

I have a used VBAR Black line version 5.3 firmware. Unit includes green zeel gel already attached to the bottom, just mount it, go through the setup & fly. Minor scratches and other signs of use (not new). servo plug has a missing tab on one of the connectors. It was glued in place & holds just fine. It can be seen in one of the pictures.
Also includes a Hobby Wing RPM sensor, new in package never opened.


Asking $200 or Best offer.
Shipping to continental US only in flat rate box included.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_1858.jpg
Views:	224
Size:	95.6 KB
ID:	395059   Click image for larger version

Name:	IMG_1861.jpg
Views:	188
Size:	89.9 KB
ID:	395060   Click image for larger version

Name:	IMG_1857.jpg
Views:	183
Size:	92.5 KB
ID:	395061  

Last edited by stollem; 02-25-2013 at 07:22 PM.. Reason: Sold
stollem is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-17-2013, 05:30 PM   #2 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jan 2012
Default

Keep in mind, it will go to the best offer, even if it is under my initial asking price.
stollem is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-20-2013, 08:30 AM   #3 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jan 2012
Default Question

I had a question:
Is it satellite ready? Or do you have to use a receiver?

Here is the answer:
It is satellite ready. It has 2 Sat ports. I used 2 DSM2 Sats & it worked great. They were both Orange brand, but you could use Spektrum (DSM2 or DSMX) or even Futaba too I think.
stollem is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-20-2013, 09:12 PM   #4 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jan 2012
Default More pics...

Screenshot with VBAR hooked up....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	5.3 Pro Screenshot.jpg
Views:	126
Size:	15.2 KB
ID:	396255  
stollem is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-20-2013, 09:15 PM   #5 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jan 2012
Default Better screenshot pics... (hopefully)

Better screenshot pics... (hopefully)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	VBAR Screenshot-Loading.jpg
Views:	115
Size:	25.4 KB
ID:	396257   Click image for larger version

Name:	VBAR Screenshot-Main.jpg
Views:	164
Size:	168.6 KB
ID:	396258  
stollem is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-20-2013, 09:18 PM   #6 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jan 2012
Default Sale pending.

Will update when funds received.
stollem is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-21-2013, 08:22 PM   #7 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jan 2012
Default Still available

Seller unable to complete transaction.
stollem is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-22-2013, 10:44 PM   #8 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jan 2012
Default Question & answer

I received a question that others might have, so here is the Q & A...

QUESTION:
Can I use Spektrum sats with it with a DX6i? I know that you cannot with the Align 3GX system because gyro gain is assigned to channel 7 (which the DX6i obviously does not have).

ANSWER:
I just set it up & tested it using a DX6i (DSMX) TX & a DSMX Sat RX. Using the "VStabi 5.3 Pro" software I can see the channel mappings. When I throw the "Flap/Gyro" switch on the TX I can see the "Aux/Gyro" channel on the VBAR software swing back & forth. I will see if I can post some pics in the thread, since I can't attach pics to PM.

I know it works on DMS2, because that is how I actually flew, using a pair DSM2 Sats & Spektrum channel mappings with a Spektrum 6 channel TX module. I was actually using a T9X TX on it with a Spektrum module I yanked out of a Blade SR TX (only 6 channels & only DSM2).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	VBAR Screenshot-Gyro 1.jpg
Views:	101
Size:	165.0 KB
ID:	396902   Click image for larger version

Name:	VBAR Screenshot-Gyro 2.jpg
Views:	115
Size:	165.0 KB
ID:	396903  
stollem is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-25-2013, 07:20 PM   #9 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jan 2012
Default Sold

Funds received & package sent.
stollem is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Tags
fbl, flybarless, gyro, mikado, vbar




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © Website Acquisitions Inc. All rights reserved.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.

SEO by vBSEO 3.6.1