Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Jeti Duplex Radio Systems


Jeti Duplex Radio Systems Jeti Duplex Radio Systems Support


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2017, 01:31 PM   #1 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 1,032
 
My HF Map location
Join Date: Sep 2009
Default Move R3 Rx

I'm new to the Jeti with FBL world so a noob question: Anything special about moving a R3 Rx from one heli to another? Both helis have a Brain2 FBL and will use the same channels & settings. Do I need to re-link?

Jeti Duplex EX R3/RSW 2.4GHz Receiver & RC Switch w/Telemetry

Thanks,
Doug B.
__________________
Jeti DC-24, Futaba 18SZ, mini Brain2
Protos 380, 700X, 770X & 770 Evo, some 35% planks
dougb is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-09-2017, 03:37 PM   #2 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 3,070
 

Join Date: Dec 2006
Default

Your Transmitter "remembers" the receiver by unique ID in the model file. It will complain that you have an unregistered receiver when you put it in your other model and select it in the transmitter.

The transmitter will eventually ask you if you want to use the receiver, and you can push the "yes" button. If both models are copies and you're using only one model file, you will have no issues.

Dan
__________________
Synergy 696; Synergy 516; Synergy 516 stretched to 557/96; Jeti DS-16v1 / DS-12. Planks.
No-Team; Non-Rep, no-skill. Free advice worth every penny.
dogbreath is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-09-2017, 04:19 PM   #3 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 1,032
Thread Starter Thread Starter
 
My HF Map location
Join Date: Sep 2009
Default

Okay cool. Thanks, ya planned on just copying model, then renaming.

Thanks,
Doug B.

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
dougb is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-09-2017, 05:28 PM   #4 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Apr 2013
Default

Yup, you don't need to re-bind, but you will need to confirm that you want to use that receiver with the new model you setup.
myxiplx is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © Website Acquisitions Inc. All rights reserved.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.

SEO by vBSEO 3.6.1