Naza M v2 flashing red - HeliFreak
Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > Multi Rotor Support > Flight Controllers (NAZA, Wookong, A2, etc...) > DJI Multirotor Forum(A2/WKM)


DJI Multirotor Forum(A2/WKM) DJI Multirotor Forum(A2/WKM)


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2013, 11:01 AM   #1 (permalink)
HF Support
 
Posts: 4,784
 
My HF Map location
Join Date: Jan 2009
Location: Portland, Tennessee, US
Default Naza M v2 flashing red

This is a quad that I have flown so it is not a new set up... I took this quad to the NoCal FF and had to check it as baggage; it was packed VERY well in 2+ inches of foam. I had to remove the arms (disconnect motors) to pack it. I have just reassembled it and having errors...

I am getting a repeating quick flashing red on the LED - I am sure I am missing something simple, but I can't find it!
I have a GPS
I am running 3s with 12.5 V (i have tried turning of the low voltage protection with no change to the red blinking)
I have calibrated the compass successfully
PC calibration has been done - A/E/R are all green
Control mode switch is set - GPS/Atti./Failsafe (all turn blue when switched)

What am I missing?
__________________
Team "Wife" sponsored pilot... Thanks Baby!!!
badfrog is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-04-2013, 07:59 AM   #2 (permalink)
HF Support
 
Posts: 4,784
Thread Starter Thread Starter
 
My HF Map location
Join Date: Jan 2009
Location: Portland, Tennessee, US
Default Naza M v2 flashing red

Bump...
__________________
Team "Wife" sponsored pilot... Thanks Baby!!!
badfrog is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-04-2013, 08:19 AM   #3 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 204
 

Join Date: May 2013
Location: Empire Hobby
Default

Is it throwing any error codes when connected to the Assistant?
Empire Support 3 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-05-2013, 08:57 AM   #4 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Nov 2008
Location: Miami
Default

Make sure your sticks are centered (especially the right stick) when you plug in the battery, this was happening to me. It turned out my sticks were centered BUT my Dx8 had aileron at -15% even when centered, the Naza was picking that up as stick center error. I found out by checking the monitor on my Tx
Nesal is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Insurance
Please select your insurance company (Optional)
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
 

SEO by vBSEO 3.6.1