Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > Multi Rotor Support > Blade Multirotor Support > 350QX


350QX Blade 350QX Multirotor Information and Help


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2015, 02:48 PM   #21 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Dec 2013
Default

Let me know how it goes. I may do mine later this evening
mapper65 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-09-2015, 02:50 PM   #22 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Apr 2011
Default

Quote:
Originally Posted by mapper65 View Post
Let me know how it goes. I may do mine later this evening
It will not be that quick for me, I just ordered the upgrade cable ..
__________________
Spektrum DX7s Tx
Blade 350QX with V3.0 FW,Blade 180CFX, Blade 130X, Blade 550X, Boscam 600mW Tx, SJ4000 camera
... and too many planes
jarbi is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-09-2015, 03:07 PM   #23 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Dec 2013
Default

Quote:
Originally Posted by jarbi View Post
It will not be that quick for me, I just ordered the upgrade cable ..
Ok, If I do mine then I will post an update
mapper65 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-10-2015, 02:34 AM   #24 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 294
 

Join Date: Dec 2014
Default

Just got mine updated to V3, next thing to think about is converting to the V3 style antenna.

Original QX with V2 hardware relocation and V3 firmware now lol~!
__________________
DJI phantom 2 with H3-3D, GoPro 4, immersion RC 600mw transmitter, Attitude V2 FPV, Black Pearl monitor. 350QX V3, GB200, xtreme production carbon props w/aluminum prop mounts.

.
thestone11 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-10-2015, 05:42 AM   #25 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Apr 2011
Default

Quote:
Originally Posted by thestone11 View Post
Just got mine updated to V3, next thing to think about is converting to the V3 style antenna.

Original QX with V2 hardware relocation and V3 firmware now lol~!
You did need to reprogram your transmitter I suppose. I have a DX7s, and I am curious if there is an .spm file or manual for the v3 firmware with the settings for this transmitter.
__________________
Spektrum DX7s Tx
Blade 350QX with V3.0 FW,Blade 180CFX, Blade 130X, Blade 550X, Boscam 600mW Tx, SJ4000 camera
... and too many planes
jarbi is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-10-2015, 09:51 AM   #26 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 294
 

Join Date: Dec 2014
Default

Quote:
Originally Posted by jarbi View Post
You did need to reprogram your transmitter I suppose. I have a DX7s, and I am curious if there is an .spm file or manual for the v3 firmware with the settings for this transmitter.
Did my transmitter right after, there is a video on YouTube from horizon to show me the whole process!
__________________
DJI phantom 2 with H3-3D, GoPro 4, immersion RC 600mw transmitter, Attitude V2 FPV, Black Pearl monitor. 350QX V3, GB200, xtreme production carbon props w/aluminum prop mounts.

.
thestone11 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-10-2015, 03:10 PM   #27 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Apr 2011
Default

Quote:
Originally Posted by thestone11 View Post
Did my transmitter right after, there is a video on YouTube from horizon to show me the whole process!

Hmmm... I was browsing through all Horizon video's about the QX3, but I found no video explaining the setup of mixes for different flight modes. May I ask you where did you find it ?
__________________
Spektrum DX7s Tx
Blade 350QX with V3.0 FW,Blade 180CFX, Blade 130X, Blade 550X, Boscam 600mW Tx, SJ4000 camera
... and too many planes
jarbi is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-10-2015, 03:15 PM   #28 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Apr 2011
Default

Quote:
Originally Posted by thestone11 View Post
Did my transmitter right after, there is a video on YouTube from horizon to show me the whole process!

Hmmm... I was browsing through all Horizon video's about the QX3, but I found no video explaining the setup of mixes for different flight modes. May I ask you where did you find it ?
Or there are no mixes at all ?
__________________
Spektrum DX7s Tx
Blade 350QX with V3.0 FW,Blade 180CFX, Blade 130X, Blade 550X, Boscam 600mW Tx, SJ4000 camera
... and too many planes
jarbi is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-10-2015, 03:19 PM   #29 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 294
 

Join Date: Dec 2014
Default

Quote:
Originally Posted by jarbi View Post
Hmmm... I was browsing through all Horizon video's about the QX3, but I found no video explaining the setup of mixes for different flight modes. May I ask you where did you find it ?
Or there are no mixes at all ?
Here is a video link done by another guy to show you how to setup the dx6i on V3 firmware to easy access to all 4 flight mode. Hope it helps you.

Blade 350qx all 4 flight modes with dx6i and v3 fw (6 min 11 sec)
__________________
DJI phantom 2 with H3-3D, GoPro 4, immersion RC 600mw transmitter, Attitude V2 FPV, Black Pearl monitor. 350QX V3, GB200, xtreme production carbon props w/aluminum prop mounts.

.
thestone11 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-10-2015, 03:23 PM   #30 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Apr 2011
Default

Quote:
Originally Posted by thestone11 View Post
Here is a video link done by another guy to show you how to setup the dx6i on V3 firmware to easy access to all 4 flight mode. Hope it helps you.
Thanks a lot, that is what I was looking for !
__________________
Spektrum DX7s Tx
Blade 350QX with V3.0 FW,Blade 180CFX, Blade 130X, Blade 550X, Boscam 600mW Tx, SJ4000 camera
... and too many planes
jarbi is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-10-2015, 05:29 PM   #31 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 294
 

Join Date: Dec 2014
Default

Quote:
Originally Posted by jarbi View Post
Thanks a lot, that is what I was looking for !
Only problem I am wondering for setting your radio that way is you won't be able to get into the calibration menus. You may have to return to 350qx factory transmitter settings to achieve that.
__________________
DJI phantom 2 with H3-3D, GoPro 4, immersion RC 600mw transmitter, Attitude V2 FPV, Black Pearl monitor. 350QX V3, GB200, xtreme production carbon props w/aluminum prop mounts.

.
thestone11 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-10-2015, 05:29 PM   #32 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 1,441
 

Join Date: May 2014
Default

Yes i made this video a few days ago hope it helps any questions let me know!
__________________
out flying..
$Gambino$ is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-10-2015, 05:31 PM   #33 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 1,441
 

Join Date: May 2014
Default

Quote:
Originally Posted by thestone11 View Post
Only problem I am wondering for setting your radio that way is you won't be able to get into the calibration menus. You may have to return to 350qx factory transmitter settings to achieve that.
U can still....like for compass cal even after using my vid tutorial it is still flight mode switched flicked 4 times. oh also remember on v3 firmware to bind you will initially see nothing you have to flip the quad copter over and then you will see the bind light
__________________
out flying..
$Gambino$ is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-06-2019, 02:27 AM   #34 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Oct 2015
Default 4 Years later

Well better late than never. I have acquired a couple of 350qx. 1 is the original in great condition and the other is a Qx3 that has been heavily used. I am currently sending emails to Horizon but getting very little assistance. I have updated the original Qx to Version 2. What I would like to do is update it to Ver 3 (This is the bit Horizon is struggling to get) I cant locate the Ver 3 update file anywhere.
If I can get both operating on Ver3 then I can play with the GUI and then hopefully both Tx settings will be identical. I want to rum the various modes off the 3 stage switch on my Dx7s.
Any chance this thread is still read and somebody is able to help. Thanks
Maturecruiser is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-09-2019, 10:19 AM   #35 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Sep 2013
Default

Here's a link to get to V2.

https://www.horizonhobby.com/pdf/Bla...e2.0_Files.pdf

Here's a link to get to V3.

https://www.horizonhobby.com/pdf/Bla...3_Firmware.pdf

The V3 download file only contains the V3 firmware file. It's been a long time, but I think you need the the software in the V2 download file to apply it.

HH had put a note in the V3 link that says the updater doesn't work on Windows 10. You'll probably have to find an older PC or else a Mac to make it work.
flightengr is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-09-2019, 11:06 PM   #36 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Oct 2015
Default

Thanks flightengr. Glad that somebody still reads this thread. I ended up getting sent in the correct direction via the facebook group. I also encountered the NO Win 10 issue but again a facebook guy stated he got it to work. I did have an old laptop but it would not connect. My guess is a driver issue. So I tried the Win 10 and after attempts it worked on win 10 and it stated successful.
My next mission is to set up the Dx7s. I have loaded the 350Qx3 spm file and bound it. It seems to work OK on just a 2 minute play in the front yard. And the 3 modes work on the gyro switch.
Thanks again these forums are priceless
Maturecruiser is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-06-2020, 01:47 AM   #37 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Sep 2014
Location: Eastern North Carolina
Default

Quote:
Originally Posted by Maturecruiser View Post
Thanks flightengr. Glad that somebody still reads this thread. I ended up getting sent in the correct direction via the facebook group. I also encountered the NO Win 10 issue but again a facebook guy stated he got it to work. I did have an old laptop but it would not connect. My guess is a driver issue. So I tried the Win 10 and after attempts it worked on win 10 and it stated successful.
My next mission is to set up the Dx7s. I have loaded the 350Qx3 spm file and bound it. It seems to work OK on just a 2 minute play in the front yard. And the 3 modes work on the gyro switch.
Thanks again these forums are priceless
Maturecruiser, if you need any of the 350 QX V1, 2 or 3 files, drivers, programmer installation files, manuals or info, I still have that stuff on my PC from when I first started back 6 years ago. I also have the eepe files for the V1, 2 and 3 firmware.

Pops
04fxdwgi is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-06-2020, 04:50 AM   #38 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Oct 2015
Default

Thanks 04fxdwgi. For the moment I am all good and believe that I have the necessary files. I'm flying OK but in the stability modes. I want to learn how to use a video setup so thats my aim for now.
Maturecruiser is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © Website Acquisitions Inc. All rights reserved.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.

SEO by vBSEO 3.6.1