Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Helicopter Support > KDS Helicopters General Discussion > KDS Electronics


KDS Electronics KDS Electronics Discussion


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-24-2016, 04:39 PM   #1 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 434
 

Join Date: Apr 2015
Default 2 dead N320T servos.

Hi guys.
Am I the only one having issues with these things? The one in the Chase 360 kit was dead. So I ordered one from KDS USA and it is dead too. I know its not the brain.Every other servo works when I plug them in. I have e-mailed KDS in China and KDS USA does not have contact info. I am not buying another one. This is really turning me off to KDS. What else can I do to get this bird off the ground?
Pete
__________________
I started with nothing and still have most of that left.
DX7, 450 Frankenbird, 500 Align, Blade Nano CPs, Blade Inductrix. Chase 360, and F450 quad.
wrench567 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-11-2016, 07:07 PM   #2 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Oct 2013
Default

Send an email to:
[email protected]

You can also send a message with your order information to the Facebook page kdsmodels USA with your order information that is monitored
helitrue is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-12-2016, 07:57 PM   #3 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 434
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Apr 2015
Default

Thank you.
I received a partial refund from PP for the cost of one servo. I'm happy for that. I hope that the web site gets updated.
As for social media. I don't do it and wish that it never existed.
Pete.
__________________
I started with nothing and still have most of that left.
DX7, 450 Frankenbird, 500 Align, Blade Nano CPs, Blade Inductrix. Chase 360, and F450 quad.
wrench567 is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 11-22-2016, 03:46 PM   #4 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Sep 2011
Default

Are you 100% they are dead?
they work on 760us/330Hz
whereas the cyclics work on 1520us/330Hz

Double check your frequency settings on your fbl unit if it is not set correctly it wont power up
hoggy is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © Website Acquisitions Inc. All rights reserved.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.

SEO by vBSEO 3.6.1