Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > HobbyWing ESC's


HobbyWing ESC's HobbyWing ESC Support


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-22-2021, 05:06 PM   #1 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Aug 2005
Default Platinum v4 80 amp with vbar integration?

Does the v4 80 amp support the vbar/control integation similar to the larger ones?

I have to replace my scorpion tribunus 80 and want to make sure the 80 support the hobbywing app on the vcontrol and also has the port to hook up the vbar neo cable
larryfl is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-22-2021, 06:58 PM   #2 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Dec 2014
Location: always windy on the east coast
Default

whats wrong with the scorp? tribunus integration with vcontrol has been better than hw.
there has been lots of bugs with the hw and vcontrol.
__________________
a bunch of helis... now all vcontrol and neo..finally :lol
tonys-heli is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 08-22-2021, 07:12 PM   #3 (permalink)
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Aug 2005
Default

I have lost power while flying 2 times and crashed..pushing hard prior months no issues and last 2 flights it shuts down when i do a tick tock…. I dont think its overamping..maybe a bad esc…. It’s on a sab 380 buddy.. ..unless its artificially overamping…
larryfl is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 08-22-2021, 07:18 PM   #4 (permalink)
Registered Users
 

Join Date: Dec 2014
Location: always windy on the east coast
Default

the earlier scorp 80 esc's had a bec problem, but they fixed it with the newer version.
the prob was on the bench doing pitch pumps, it would brown out the servos and fbl.. sounds like you have the old version. i would try and send it back if you bought it new. they might replace it.
but the scorp esc's have far better integration and full telemetry with vcontrol. i think the hw 80 has limited telemetry.
__________________
a bunch of helis... now all vcontrol and neo..finally :lol
tonys-heli is offline        Reply With Quote Quick reply to this message
Old 08-23-2021, 06:29 AM   #5 (permalink)
Registered Users
 
Posts: 9,079
 

Join Date: Apr 2016
Location: Michigan
Default

Yup. 80 v4 does.
Thickfog is online now        Reply With Quote Quick reply to this message
Reply




Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the HeliFreak forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your REAL and WORKING email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. Use a real email address or you will not be granted access to the site. Thank you.
Email Address:
Location
Where do you live? ie: Country, State, City or General Geographic Location please.
Name and Lastname
Enter name and last name here. (This information is not shown to the general public. Optional)
Helicopter #1
Enter Helicopter #1 type and equipment.
Helicopter #2
Enter Helicopter #2 type and equipment.
Helicopter #3
Enter Helicopter #3 type and equipment.
Helicopter #4
Enter Helicopter #4 type and equipment.

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Copyright © Website Acquisitions Inc. All rights reserved.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.

SEO by vBSEO 3.6.1